Groeidag 21 september 2023

LAAT JE WEBSITE MEEGROEIEN MET JOUW KRACHT ALS ONDERNEMER!

De Groeidag 2023 is er voor ondernemers die hun website willen verbeteren op een praktische manier. In één dag veel inzichten over dat stuk persoonlijkheid wat nog mist op je website, én hoe je dat dan verweeft met jouw tekst. Zo weet je (eindelijk) zeker dat je verhaal goed voelt en sterk overkomt. En kan je agenda vol lopen met die echt leuke klanten!

Ontdek wat het missende stukje is in jouw profilering
Weet wat je precies moet toevoegen om gezien te worden
Weerleg je grenzen zodat niets je weerhoudt van de vereiste actie
Ga naar huis met concrete to-do lijstjes om direct te implementeren

MINIMAAL 6, MAX 12 DEELNEMERS.

De opzet

Ben jij die kleinere ondernemer/solopreneur en moet je het hebben van je netwerk, social media en een website om nieuwe klanten te werven?

Hoe zorg je dan dat jouw aanbod er toch uitspringt?

Dat je de woorden gebruikt die jou klant herkent, maar die jou ook uniek maken voor je klant?

En dat je niet terug grijpt naar die opsommingen en rijtjes die iedereen al heeft?
Daar is deze Groeidag voor!

We duiken in jouw persoonlijkheid en vertalen die vervolgens naar je eigen website. Inclusief een spannende hot-seat-sessie waarin je feedforward krijgt voor je woorden, structuur en strategie.

Klinkt goed? In het echt is het nog beter. Onze oud-deelnemers hebben grote stappen gezet na onze eye-openers, weten we inmiddels.

De trainers

Meta Groot Antink is copywriter en marketingstrateeg. Ze denkt in pagina-structuren en doet niets anders dan met klanten ontdekken hoe zij de clichéteksten kunnen ombuigen naar een website die écht wat zegt over wie jij bent. Is soms over-enthousiast en heeft daarom Yolanda als beveiliging tegen een overkill aan info.

Website: www.tekstmetpit.nl

Yolanda Schaap is teamcoach en mensenmens. Ze laat jou in de spiegel kijken en reflecteert met Pit 😊. Heeft altijd haar voelsprieten uitstaan en is gewend aan groepen, draaiboeken en werkvormen. Dat garandeert een goed verzorgde dag met volle planning, waarin we zorgen dat je de informatie ook verwerkt.

website: www.tinkom.nl

Voor wie niet?

Niet voor webshops, handelshuizen en dozenschuivers.

Wel bedoeld voor:

Ondernemers die het hart en ziel zijn van hun dienst of product.
“Ik zit op het punt dat ik echt meer wil met mijn bedrijf, meer klanten, meer bereik. Het is frustrerend om al zolang bezig te zijn en te voelen dat je dan niet verder komt, terwijl ik zo graag wil. Dat kreeg ik ook terug uit de feedback: dat het overkomt als heel véél, en heel graag, en dat het rustiger en simpeler mag. Nu jullie dat lieten zien, voelde het direct lichter, maar het blijft ook wel eng. En door de kleine groep was er veel interactie met de deelnemers en kon ik aan het eind van de dag direct acties in gang kon zetten voor nieuwe foto’s met figuranten. Genoeg te doen dus, voor de komende tijd. Ik moet het nog verder uitrollen, maar hulp vragen heeft me vandaag al 2x veel verder gebracht.”

Simone

Voelt nu al lichter

“Ik was nog aan het zoeken naar de insteek van mijn nieuwe aanbod. Op de Groeidag kreeg ik weer overzicht in wat ik graag wilde, en zin om verder te gaan! Best wel wonderlijk dat ik deze dag nodig had om te ontdekken dat ik geen leuke namen hoefde te gaan verzinnen, maar dat ik gewoon mijn eigen naam zou gebruiken voor de nieuwe website. Dat alleen al geeft helderheid, en sowieso de feedback die ik kreeg ook, ik weet nu bij voorbaat al waar ik op moet letten bij de nieuwe site. Ik zie het weer helemaal zitten!“

Saskia

Nieuwe insteek

“Ik vind dit soort trainingen fijn om mezelf weer even op scherp te zetten én om anderen te ontmoeten, elkaar helpen geeft zoveel energie! Ik zie zelf weer beter waar ik onderscheidend kan zijn, nog meer Amanda. En omdat we onderdelen met elkaar moesten sparren kreeg ik ook zelf weer waardevolle inzichten over hoe anderen naar mijn bedrijf kijken. En het bevestigde hoe goed sommige keuzes zijn geweest, keuzes die je dan weer kon delen met de groep. Waardevol!”

Amanda

Zoveel energie

‘Geen trucjes, wel meer personality in je marketing’

Inclusief:

Jouw eigenheid zichtbaar op al je pagina's

Sterke punten benadrukken en laten voelen

Een krachtige profilering in woorden die bij je passen

“Ik deed de Groeidag als voorbereiding op een Spardag met Meta en merkte dat het de moeite waard was om even stil te staan bij wat je nu zegt op je site… en wat je allemaal nog niet zei en liet zien. We ontdekten dat het niet ging over lef en moed, maar over bikkels die hun masker mogen afzetten. Daardoor kon de doelgroep zelfs van vrouwen weer breder getrokken naar mannen én vrouwen, als ze zich maar herkennen in het probleem. De groeidag gaf het raamwerk om nog sneller een heel concreet aanbod uit te rollen. Ik heb dezelfde dag al dingen op mijn website gewijzigd!”

Joanna

Direct uitgewerkt
“Ik vond het een topdag! Mijn oude site is even besproken en gaf al veel inzichten, maar ik had vooral nieuwe plannen en wist totaal niet meer waar ik moest beginnen. Op de Groeidag ontdekte ik mijn idee eigenlijk al zo concreet was dat ik direct met de kleinste stap kan beginnen omdat ik van daaruit de rest kan uitrollen. Gewoon doen dus, en ik nu op papier hoe ik dat verder kan uitbouwen.”

Ella

Zoveel energie

“Bij mij was een hoop gebeurd rondom mijn bedrijf en mijn baan ernaast. Ik stond op een tweesprong. Op de Groeidag bleek dat mijn website eigenlijk wel heel goed stáát, maar dat de actie eromheen wat meer mag. Daarin loop ik tegen mezelf aan, ik ben te perfectionistisch en ga twijfelen… en dan doe ik maar niks. Mijn gratis aanbod mag ik dus weer prominent promoten en vaker mensen bellen. Daar heb ik nu wel weer zin in! De groeidag was vooral waardevol omdat ik punten op de i kon zetten en omdat mensen kon betrekken om mee samen te werken in de volgende stappen: actie!”

Fleur

Puntjes op de i

Datum: donderdag 21 sept van 9:30 tot 16:30 uur

Adres: Maxima Centrum, Prins Bernhardstraat 1a in Burgum

Fijne ruime locatie aan rand van het park. Inclusief soep, koffie en broodjes. Gratis parkeren voor de deur.

Maximaal 12 personen, vol = vol

Prijs € 397,- excl btw .

Na aanmelding ontvang je een factuur. Betaal die binnen 24 uur en je stoel is gereserveerd.

Samenvattend zei Amanda nog: “Na de groeidag heb je eigenlijk een lijstje met kant en klaar die dingen op je site die je kunt omruilen voor betere woorden, plus nieuwe ideeën. Die hot seat was heel verhelderend omdat je meteen helder hebt wat je te doen hebt. Best een beetje spannend,

Amanda